Raspad SAD počinje 21.decembra 2012

0
Posted November 24, 2012 by ehli bejt in

SAD se suočavaju s prijetnjom raspada. Čak je poznat i tačan datum kada taj proces može da otpočne. I u tome nema nikakve mistike.

Osnova za izvođenje ovakvih zaključaka leži isključivo u finansijsko-ekonomskim razlozima i imovini elita Sjeverne Amerike. Upravo zato, Nemačka i Švajcarska mogu da zatraže od SAD povratak zlata, a čitav finansijski svjet se nalazi u predvečerju odbacivanja dolarske gotovine. Upravo su zato SAD otpočele dugoročnu destabilizaciju čitavog Bliskog Istoka i Magriba. Upravo se zato u SAD grade koncentracioni logori i prave rezerve plastičnih kovčega – kako bi se skrenula pažnja sa jednog veoma važnog događaja, koji će, moguće je, likvidirati SAD kao pojavu savremene geopolitičke karte sveta.Stvar je u tome, kako piše Igor Ignatčenko u svom članku „Borba bliskoistočnih centara moći“, što „21. decembra 2012. godine ističe 99. godišnji ugovor Sistema federalnih rezervi (FED – Federal Reserve District) o iznajmljivanju mašina za štampanje novca, koje im je kongres SAD dao 1913. godine.

Kako bi produžili zakup 21. decembra 2012. godine, Federalnim rezervama neće biti neophodna samo većina glasova u Senatu i Predstavničkom domu, već i tri četvrtine glasova zakonodavaca svake od 50 država. Nije tajna da to neće biti nimalo lako, s obzirom na kolosalan dug i obezvređenost dolara, koji nema zlatnu podlogu. Zlatni certifikati, koje plaćaju Federalne rezerve za štampanje dolara, podliježu otplati samo zlatom. No, zlata u Federalnim rezervama odavno nema.

Nije čudno, dakle, što je kalendar Maja postavljen na 21. decembar 2012. godine. Financijski krah američkog dolara obavezno će dovesti do političke krize, i, kako bi se izašlo iz nje, vlada SAD biće spremna da pribjegne otpočinjanju rata, ili, kao minimum, potpunoj destabilizaciji, za koju nije nužno ništa posebno ni raditi. Potrebno je samo korigovati rokove koji podvlače – 21. decembar 2012.“

 

Izvor: dejanlucic.net

Da se podsjetimo vezano za koncentracione logore u SAD: http://www.ha-mim.net/News-detail/pripreme-za-nesto-veliko-na-ocigled-cijelog-svijeta/


About the Author

ehli bejt


Nove obavijesti